Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 13-3-2008

13-3-2008

Netwerk

808 x bekeken | 0 reacties
6
Opnieuw aangifte tegen kliniek wegens verminking
Een vrouw heeft woensdag bij de politie in Doetinchem aangifte gedaan van verminking door cosmetische kliniek de Hooghe Birck in Doetinchem. De vrouw heeft in de kliniek een chirurgische ingreep ondergaan en zegt daarbij blijvende verminkingen te hebben opgelopen. In Netwerk een exclusief interview met deze vrouw.

Moet het verbod op godslastering geschrapt worden?
Een meerderheid in de Tweede Kamer wil godslastering uit het wetboek van strafrecht schrappen. Wat betekent dit voor christenen en moslims in ons land? Op Schouwen-Duiveland zijn christenen diep gekwetst door een cartoon waarin het Laatste Avondmaal en het bloed van Christus op de hak worden genomen. Moet het verbod op godslastering nu wel of niet uit het wetboek van strafrecht geschrapt worden? In Netwerk een interview met de cartoonist en reacties van boze christenen uit Bruinisse.

De man achter het fenomeen Obamania
De status van democratisch presidentskandidaat Barack Obama is uitgegroeid tot die van een popster. Amerika is in de greep van Obamania. Netwerk ging op reis om te zoeken naar de man achter het fenomeen. In Hawaï sprak Netwerk een jaargenote op wie de jonge Obama een oogje had. In Chicago bezocht Netwerk een oud-collega uit het maatschappelijk werk en een collega-senator en pokermaatje van Obama.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 13 maart door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie