Uitzending
Netwerk - 13-2-2009

13-2-2009

Netwerk

762 x bekeken | 0 reacties
6
Jongeren leren 'old school daten' van bejaarden
Valentijnsdag komt eraan en veel jongeren willen hun stille liefde op deze dag laten weten dat ze hem of haar leuk vinden. Maar hoe doe je dat eigenlijk, galant zijn? Om dit te weten te komen, kunnen studenten vrijdag tijdens 'dating seminars', georganiseerd door het Rode Kruis, datingtrucs krijgen, van bejaarden.

BlijfMobiel
nu helpt werkzoekende autobranche op weg. De nieuwe servicedesk BlijfMobiel.nu moet medewerkers binnen de autobranche helpen om na ontslag snel een nieuwe baan te vinden. Ook moet het initiatief ervoor zorgen dat vakmensen voor de autobranche blijven behouden.

IsraŽlische Arabieren kunnen snel in opstand komen
Bij de verkiezingen in IsraŽl kwam de extreem-rechtse partij van Lieberman als een van de winnaars naar voren. Lieberman noemt de IsraŽlische Arabieren - een vijfde van de bevolking van IsraŽl - 'het grootste gevaar' voor het land. Hij wil hen allemaal het staatsburgerschap afnemen.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 13 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie