Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 13-2-2006

13-2-2006

Netwerk

976 x bekeken | 0 reacties
6
Ajax-fans vallen ADO-supporters aan
Ongeveer zeventig Ajax-fans hebben vrijdagavond supporters van ADO Den Haag de stuipen op het lijf gejaagd. De Amsterdammers drongen met honkbalknuppels en messen het supportershome in Den Haag binnen en mishandelden acht aanwezigen. In Netwerk reacties op de gebeurtenissen van afgelopen weekend.

Splitsing van energiebedrijven?
De Tweede Kamer debatteert vandaag over de splitsing van energiebedrijven. Honderden werknemers van energiebedrijven uitten vandaag hun ongenoegen over het voorgenomen besluit. In Netwerk een gesprek met de bedenker van de Splitsingswet, Sweder van Wijnbergen, oud-secretaris-generaal van Economische Zaken. Wat zijn nut en noodzaak van het plan?

Het stemgedrag van nieuwe Nederlanders
De strijd om de gunst van de kiezers is losgebarsten. Ook de strijd om de allochtone kiezer, want ruim twee miljoen allochtonen hebben een oproepkaart voor de komende gemeenteraadsverkiezingen ontvangen. Wat is de macht van de allochtone kiezer tijdens die verkiezingen? In Netwerk de resultaten van een onderzoek naar het stemgedrag van nieuwe Nederlanders.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 13 februari door de EO, de NCRV en de KRO. Te gast was Sweder van Wijnbergen. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie