Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 12-9-2006

12-9-2006

Netwerk

905 x bekeken | 0 reacties
6
Kinderen moeten lang wachten op psychische hulp
Kinderen die psychische hulp nodig hebben, moeten daar vaak te lang op wachten. Dat blijkt uit een onderzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en de Inspectie Jeugdzorg. Het grootste probleem is dat de Jeugdzorg en de Geestelijke Gezondheidszorg niet goed samenwerken. In Netwerk onder meer een gesprek met de vader van de zeventienjarige Reinier. De jongen moest jaren wachten op psychische hulp, omdat hij van het kastje naar de muur werd gestuurd.

Europarlementariėr neemt poolshoogte in Turkijke
Netwerk reist met Camiel Eurlings mee naar Turkije voor een onaangekondigd bezoek. Eurlings houdt zich als europarlementariėr bezig met de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Vorige week verscheen van zijn hand een kritisch rapport over Turkije. Eurlings bezoek richt zich vooral op de godsdienstvrijheid in de kandidaat-lidstaat; de situaties die hij tegenkomt, verontrusten hem.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 12 september door de EO en de NCRV. Te gast was Camiel Eurlings. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie