Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 12-10-2007

12-10-2007

Netwerk

953 x bekeken | 0 reacties
6
Drukjacht moet overpopulatie wilde zwijnen terugdringen
Een gewoon hek is niet voldoende, daar gaan ze als tanks doorheen. De Veluwe heeft last van wilde zwijnen. Ze ploegen tuinen, campings en voetbalvelden om en zijn een gevaar voor het verkeer. Om het explosief groeiende aantal wilde zwijnen terug te brengen, willen de provincie Gelderland en minister Verburg van Landbouw de drukjacht voor dit jaar toestaan. Netwerk ging op zoek naar wilde zwijnen en praat met voor- en tegenstanders van de drukjacht.

De Week van de Democratie
Vers bloed in de Tweede Kamer is prima, maar niet wanneer dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het aantal jonge onervaren parlementariėrs is de laatste jaren steeds groter geworden. Netwerk zet in de Week van de Democratie de kwaliteit van de Kamer centraal. In de uitzending wordt de proef op de som genomen: jonge parlementariėrs en oudgedienden aan het woord over Kamerervaring, het politieke debat en het parlementarisme.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 12 oktober door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie