Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 12-6-2008

12-6-2008

Netwerk

948 x bekeken | 0 reacties
6
Langzaam-aan-acties truckers
In navolging van hun Spaanse, Portugese en Franse collega's legden vandaag ook Nederlandse truckers het verkeer lam. Ze reden op een aantal plekken op de snelweg een half uur lang 50 kilometer per uur, over de hele breedte van de weg. De actie, een initiatief van Transport en Logistiek Nederland (TNL), is gericht tegen de alsmaar stijgende dieselprijs. De truckers willen dat het kabinet de aangekondigde accijnsverhoging (3 cent per 1 juli) op diesel doorstreept. De regering weigert tot nu toe.

Horeca omzeilt rookverbod
Op 1 juli aanstaande is het landelijk rookverbod van kracht. In Netwerk gaan roker Prem Radhakishun en anti-roker Peter R. de Vries met elkaar het debat aan over de pro's en contra's van het rookverbod. In de uitzending ook een tocht langs horecaondernemers die zoeken naar creatieve oplossingen om naast het rookverbod ook de gezelligheid in hun kroeg te handhaven. De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA), die vanaf 1 juli met honderden inspecteurs zal toezien op naleving van het rookverbod, keurt dergelijke initiatieven af. Netwerk maakte met een VWA-inspecteur een rondgang langs diverse horecagelegenheden.

Wederhoor plastisch chirurg Van Onselen
Plastisch chirurg Van Onselen gaat in op de vraag hoe hij verklaart dat volgens twee deskundigen er geen klassieke facelift is uitgevoerd bij patiŽnte Linda, terwijl die wel op de rekening stond.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 12 juni door de EO en de NCRV. Te gast waren Peter R. de Vries en Prem Radhakishun. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie