Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 12-2-2007

12-2-2007

Netwerk

1352 x bekeken | 0 reacties
6
Succes voor coach Gerard Kemkers
Sven Kramer en Ireen WŁst veroverden afgelopen weekend de wereldtitel allround schaatsen. Niet in de laatste plaats was dat de verdienste van de coach Gerard Kemkers, die sinds het seizoen 2005-2006 beide rijders onder zijn hoede heeft. In Netwerk aandacht voor de succesvolle coach.

Geweld tegen winkeliers neemt toe
De laatste tijd neemt in Nederland de agressie tegen winkeliers toe. In Amsterdam worden vooral avondwinkels, winkels, snackbars en restaurants geteisterd door gewelddadige overvallen. Met als schrijnend voorbeeld de dood van de 29-jarige winkelier Arkan Yildiz, afgelopen donderdag.

Interview met ouders ontvoerde militair
Ruim een half jaar geleden ontvoerden Hezbollah-leden twee IsraŽlische soldaten. IsraŽl viel daarna Libanon binnen. Sinds 14 augustus is er een bestand, maar de ontvoerde militairen Eldad Regev en Ehud Goldwasser zijn nog steeds niet terug. Netwerk sprak met de ouders van Ehud, die blijven strijden voor de vrijlating van hun zoon.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 12 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie