Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 12-12-2007

12-12-2007

Netwerk

941 x bekeken | 0 reacties
6
Wat doen we met de Polen?
De forse toestroom van werknemers uit Midden- en Oost-Europa zorgt voor flinke problemen, vooral in en rond de grote steden. Vandaag praten honderd gemeenten hierover tijdens de Polentop in Rotterdam. Nu zijn het nog vooral de Polen, straks komen daar de Roemenen en Bulgaren bij. Huisvesting, taal en overlast zijn de belangrijkste problemen. In Netwerk een reportage over een Poolse wijk in Den Haag, met hoofdredacteur Krzysztof Birlet van Niedziela, een Pools weekblad in Nederland, en de Haagse wethouder Max Norder.

Wie is kroongetuige Giuseppe la Serpe?
Hij was als huurmoordenaar actief voor de grootste maffiabazen van Nederland. Sinds een jaar is Giuseppe la Serpe niet meer in dienst van de onderwereld, maar werkt hij voor de overheid. In ruil voor strafvermindering en een nieuwe identiteit, heeft de huurmoordenaar tal van belastende verklaringen afgelegd over verschillende afrekeningen in het criminele milieu. Netwerk kreeg inzage in zijn verklaringen.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 12 december door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie