Uitzending
Netwerk - 11-5-2009

11-5-2009

Netwerk

868 x bekeken | 0 reacties
8
De Jomanda-tapes
Maandag staat Jomanda voor de rechter in de zaak Sylvia Millecam. Netwerk-journalist Alje Kamphuis sprak, voor zijn boek over Millecam, een maand geleden nog met de verdachte. Exclusief de geluidsopnames van dit interview.

Met Robert Vuijsje op zoek naar 'nette mensen'
David Samuels is opgegroeid in het elitaire Amsterdam-Zuid. Daar wonen volgens zijn moeder alleen maar nette mensen. David heeft weinig met het in zijn ogen hypocriete wereldje en gaat op zoek naar een wereld waar hij zich wel thuis voelt. David is de alterego van schrijver Robert Vuijsje. Netwerk maakte met hem een wandeling door Amsterdam-Zuid en Zuidoost op zoek naar 'nette mensen'.

Crisis in het evenementencircuit
Bedrijfsfeestjes worden in verband met de kredietcrisis afgelast of flink versoberd. Een makkelijke kostenpost om te schrappen is de optredende artiest, die vaak een paar duizend euro voor een half uur kost. Netwerk trok een zaterdagavond met volkszanger Dries Roelvink op. Roelvink heeft tegenwoordig een stuk minder boekingen.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 11 mei door de EO en de NCRV. Te gast waren Dries Roelvink en Robert Vuijsje.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee