Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 11-6-2007

11-6-2007

Netwerk

955 x bekeken | 0 reacties
6
Veiligheidsrisico's Betuwelijn bij opening nog onduidelijk
Koningin Beatrix opent aanstaande zaterdag de Betuwelijn. Dat, terwijl de burgemeesters van de gemeenten langs de goederenspoorlijn nog altijd wachten op de uitkomst van een TNO-onderzoek naar de veiligheidsrisico's van de geluidsschermen langs het spoor. GroenLinks wil dat minister Camiel Eurlings van Verkeer de opening uitstelt. Een reportage.

Europese Unie neemt maatregen tegen uitsterven paling
De Europese ministers van Visserij hebben in Luxemburg een akkoord bereikt over een herstelplan voor de paling. De Europese aal wordt namelijk met uitsterven bedreigd. Netwerk bericht vanuit Volendam: van oudsher het hart van de palingvisserij in Nederland.

IsraŽlisch-Palestijns conflict steeds gevaarlijker voor journalisten
De BBC-journalist Alan Johnston werd drie maanden geleden ontvoerd in de Gaza-strook. Het eerste teken van leven kwam vorige week naar buiten via een videoboodschap, maar daarna is er niets meer van hem vernomen. Netwerk sprak met een journalist in IsraŽl die eerder door Palestijnse extremisten is ontvoerd. Een reportage over het toenemende gevaar voor journalisten bij het verslaan van het IsraŽlisch-Palestijns conflict.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 11 juni door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie