Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 11-2-2008

11-2-2008

Netwerk

1147 x bekeken | 0 reacties
6
Asbestbesmetting in Nederland
Jaarlijks sterven in ons land zo'n 900 mensen aan de gevolgen van asbestbesmetting. Marius Coenraats was pas 26 jaar toen bij hem buikvlieskanker werd vastgesteld. Dit is uniek, omdat deze vorm van kanker ontstaat door intensief contact met asbest en dus eigenlijk niet voorkomt bij jonge mensen. Buikvlieskanker is agressief, slopend en ongeneeslijk.

Miljoen extra hulp voor Kenia
Nederland trekt een miljoen euro extra uit voor hulp aan mensen in Kenia die hun huis zijn ontvlucht. Na de presidentsverkiezingen vorig jaar december brak er geweld uit in het land. Minister Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking bezocht afgelopen weekend vluchtelingenkampen in Naivasha in de Riftvallei en Eldoret. Een reportage.

Maand van de gebitscontrole van honden
Februari is de maand van de gebitscontrole. Niet voor u, maar voor uw trouwe viervoeter. Uit onderzoek van dierenartsen blijkt namelijk dat 80 procent van de honden ouder dan drie jaar ernstige gebitsproblemen heeft en bij honden ouder dan vijf jaar ligt dat percentage nog hoger.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 11 februari door de EO en de NCRV. Te gast was Bert Koenders. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie