Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 10-11-2008

10-11-2008

Netwerk

1149 x bekeken | 0 reacties
6
Peter R. de Vries versus Joran van der Sloot
Aandacht voor de onthullingen van Peter R. de Vries zondagavond. Volgens de misdaagverslaggever houdt Joran van der Sloot zich nu bezig met vrouwenhandel in Thailand. Netwerk spreekt met de direct betrokkenen. In de studio reageert hoogleraar strafrecht Peter Tak.

Verbod op coffeeshops leidt tot illegale drugshandel
Dit weekend laaide opnieuw de discussie op over het gedoogbeleid van softdrugs. Fractievoorzitter Pieter van Geel van het CDA kondigde aan alle coffeeshops in Nederland te willen sluiten. Volgens hem is dit de enige manier om de criminaliteit tegen te gaan. Maar de dorpen en steden in de grensstreken die er dagelijks mee te maken hebben, denken daar heel anders over.

De crisisbarometer
Vlak voor de kredietcrisis zich in volle omvang volstrok, peilde Netwerk de zorgen en verwachtingen van de Nederlanders over de gesteldheid economie. Kort daarna kelderde de aandelenbeurzen en moeten we ons opmaken voor een wereldwijde recessie. Daarom peilde Netwerk nu opnieuw.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 10 november door de EO en de NCRV. Te gast was Peter Tak. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie