Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 1-9-2006

1-9-2006

Netwerk

1026 x bekeken | 0 reacties
6
Actualiteiten van EO, KRO en NCRV. Vanavond: -KRO neemt afscheid van Netwerk. De KRO-redactie van Netwerk geeft vandaag zijn journalistieke afscheidsvoorstelling. Live vanuit theater Gooiland blikt Netwerk met een keur aan geestige, ontroerende en bepalende fragmenten terug op de afgelopen tien jaar. Met drie gasten: Piet Hein Donner, minister van Justitie, cabaretier Erik van Muiswinkel en Mei Li Vos van de Alternatieve Vakbond. In het programma wordt stilgestaan bij hoe Nederland in die tijd is veranderd.

Presentatie: Sven Kockelmann. Netwerk verhuist: nieuwe zender, nieuw tijdstip. Door de herindeling van Nederland 1, 2 en 3 door de Publieke Omroep is Netwerk met ingang van het komende televisieseizoen gedwongen om te verhuizen naar een ander tijdstip en een andere zender. Vanaf maandag 4 september is Netwerk iedere werkdag vanaf 19.30 uur te zien op Nederland 2.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 1 september door de EO, de NCRV en de KRO. Te gast waren Erik van Muiswinkel, Mei Li Vos en Piet Hein Donner. De presentatie was in handen van Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie