Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 1-2-2008

1-2-2008

Netwerk

1045 x bekeken | 0 reacties
6
Reacties op claim De Vries over zaak-Holloway
Peter R. de Vries zegt dat hij de zaak-Holloway heeft opgelost. In zijn tv-programma zal hij zondag zijn ontdekkingen rond de verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway bekendmaken. Justitie in Aruba, waar de verdwijning plaatsvond, reageert voorzichtig positief. In de VS staan de media inmiddels bol van de bekendmaking van De Vries. Een reportage.

Staatssecretaris neemt poolshoogte in Bulgaars kindertehuis
Staatssecretaris Frans Timmermans voor Europese Zaken bezocht het Bulgaarse kindertehuis in Mogilino naar aanleiding van een documentaire over de wantoestanden in het tehuis. Netwerk zond een deel van die documentaire afgelopen woensdag uit, daarop kwamen vele emotionele reacties binnen. Vanavond opnieuw aandacht voor het Bulgaarse tehuis.

Waddeneilanden dreigen reservaat voor rijken te worden
De economie van Terschelling wordt bedreigd, omdat vakantiehuizen steeds vaker leeg blijven staan tijdens het laagseizoen. Dit tot ongenoegen van de middenstand, die op deze manier te weinig klanten heeft. De Vereniging van Terschellinger Erfpachters (VTE) geeft de schuld aan Staatsbosbeheer, die tachtig procent van de grond bezit, omdat zij de kosten voor de erfpacht hebben opgeschroefd. Hierdoor zijn de huizen alleen nog betaalbaar voor rijke mensen, die de huizen niet verhuren aan toeristen. In Netwerk aandacht voor de Waddeneilanden die een reservaat voor de rijken dreigen te worden.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 1 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie