Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 1-2-2006

1-2-2006

Netwerk

1708 x bekeken | 0 reacties
6
Mishandeling vaak niet erkend
Misdrijven blijven in Nederland mogelijk onopgemerkt door het gebrek aan forensische kennis van huisartsen. Uit onderzoek blijkt dat artsen moeite hebben om letsel bij overleden mensen te herkennen en te beoordelen. Ze zien dus mogelijk mishandeling of een onnatuurlijke doodsoorzaak over het hoofd. In Netwerk een reportage over dat onderzoek.

Interview met president Karzai van Afghanistan
In Netwerk een interview met de Afghaanse president Karzai, die wil dat Nederland militairen stuurt naar de Afghaanse provincie Uruzgan. Morgen neemt de Tweede Kamer een besluit over de nieuwe missie. Er lijkt zich een ruime Kamermeerderheid voor de uitzending van 1200 militairen naar Uruzgan af te tekenen, omdat de PvdA waarschijnlijk voor de missie zal stemmen.

Deventer moordzaak ฟ de nieuwe feiten
Heeft iemand anders dan Ernest Louwes de rijke weduwe Wittenberg vermoord? Volgens Maurice de Hond wel. Hij verzamelde nieuwe informatie over de zaak en vooral op basis daarvan is het OM een ori๋nterend vooronderzoek begonnen. Maar hoe zit het dan met het DNA van Louwes dat gevonden werd? Wat zijn de feiten?

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 1 februari door de EO, de NCRV en de KRO. Te gast was Maurice de Hond. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie