Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 1-12-2008

1-12-2008

Netwerk

1149 x bekeken | 0 reacties
6
Trots op Nederland in de problemen
Na het opstappen van pr-adviseur Kay van de Linde lijkt TON, de partij van Rita Verdonk, flink in de problemen geraakt. In Netwerk reageren politicoloog André Krouwel en Jacques Monasch, Europees lijsttrekker voor de PvdA, op de ontstane situatie.

Bezuinigingen AWBZ treffen 'te zelfstandige' ouderen
Vanaf begin volgend jaar zijn zelfstandig wonende ouderen met een licht psycho-sociale handicap uitgesloten van structurele begeleiding in verband met de bezuinigingen op de AWBZ. Welzijnswerkers vrezen voor grote problemen.

Is een slipcursus wel zinvol?
Met de intredende winter neemt de kans op gladde wegen toe. Helpt een slipcursus ongelukken op gladde wegen voorkomen? Een reportage over de zin en onzin van de slipcursus.

Radio!
Radio! riepen de vluchtelingen in Darfur. Radio Darfur, een nieuwe Nederlandse omroep. De oprichters van de omroep zien radio als informatiebron, als middel om aan kinderen les te geven en als afleiding van de ellende en uitzichtloosheid in de kampen in de regio Darfur.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 1 december door de EO en de NCRV. Te gast waren Andre Krouwel en Jacques Monasch. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie