Programma
Nadia

Nadia

6
Nadia is een talkshow die je iedere werkdag ziet bij de VPRO. Nadia Moussaid bespreekt in dit programma de meest uiteenlopende onderwerpen met haar gasten en het publiek. Nadia geeft ruimte aan mensen uit het hele land om het gesprek met elkaar aan te gaan. Nadia is op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen zien we of Nadia kan bijdragen aan meer begrip voor elkaar.
De eerste uitzending van Nadia is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Nadia

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Nadia online beschikbaar komt)
Nieuws over Nadia
 • Nadia - Nadia Moussaid maakt meningenshow voor NPO 1

  Nadia Moussaid maakt meningenshow voor NPO 1

  2-2-2023

  Nadia Moussaid krijgt een eigen programma op NPO 1 op het oude tijdstip van De Wereld Draait Door. Met een nieuw programma gaat Nadia de vooravond afwisselen met Khalid & Sophie. Het programma van Nadia wordt geen talkshow, maar een meningenshow à la The Oprah Winfrey Show.

  Vorige week kondigde de VPRO al aan dat Nadia een dagelijkse show op NPO 1 gaat presenteren. Angela de Jong onthult nu in de AD Mediapodcast dat het programma in de lijn ligt met oude programma’s van Sonja Barend en Oprah Winfrey met veel gasten en veel verschillende meningen.

  Het programma zal niet live worden uitgezonden, maar wordt vooraf opgenomen. Dat is opvallend, omdat Fidan Ekiz en Renze Klamer in 2021 na twee seizoenen met hun talkshow De Vooravond moesten stoppen omdat het ‘niet urgent genoeg’ was. De show, die Nadia heet, is vanaf 1 mei te zien.
  Lees verder
Over dit programma
 • Nadia Moussaid Nadia Moussaid is geboren op 30 mei 1984 te Schiedam. Nadia Moussaid is een Nederlandse presentator en programmamaker. Nadia Moussaid presenteert nu Nadia en Op1. Als presentator is Nadia Moussaid onder meer bekend van Holland Festival, On Stage,… Bekijk volledig dossier