Uitzending
Muziekfeest op het Plein - Aflevering 2

Aflevering 2

Muziekfeest op het Plein

4-7-2008

| 1705 x bekeken | 0 reacties
6
2-delige registratie van het TROS Muziekfeest vanuit een vakantiepark in de Brabantse Kempen. Ruim 3000 TROS-gasten vermaakten zich onlangs een lang weekend in dit park. Tijdens dit gezellige weekend trakteerden een keur aan Nederlandse artiesten het publiek op optredens. Onder anderen Jannes, Wolter Kroes, Grad Damen, Charlène, Corry Konings, Marianne Weber, Nick & Simon, René Schuurmans, Lucas en Gea, Tamara Tol, Robert Leroy, Maribelle, de 3 J's en Thomas Berge passeren de revue. Daarnaast zien we oud BZN-leden Carola Smit en Jan Keizer, die laten zien dat zij ook solo het publiek prima kunnen vermaken. Ook ziet de kijker de winnaars van de muzikale tweelingtalentenjacht van de TROS: Rick & Bob, Daniëlle & Maybritt en Nina & Laura. Zij zingen de eerste single van de band Twinzz. Voor de kids is er ook wat wils: zowel meidengroep Djumbo als Ch!pz geven een spetterend optreden weg. Jan Smit, weer helemaal terug van weggeweest en zingt een aantal van zijn grootste hits. Zijn zusje Monique Smit is ook van de partij en laat het publiek haar nieuwste single horen.

Presentatie: Jan Smit.

Deze uitzending van het programma TROS Muziekfeest met de titel Aflevering 2 is uitgezonden op vrijdag 4 juli door de TROS. De presentatie was in handen van Jan Smit.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Muziekfeest op het Plein - Gerard Joling en Mart Hoogkamer geven feest op het plein

    Gerard Joling en Mart Hoogkamer geven feest op het plein

    29-7-2022

    Jan Smit zorgt de komende vrijdagen weer voor muzikale zomeravonden met het Muziekfeest op het Plein. De muziekkaravaan strijkt neer in Waalwijk en Houten voor vier tv-uitzendingen met optredens van onder anderen Gerard…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten