Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Mooi! Weer De Leeuw - 26-4-2009

26-4-2009

Mooi! Weer De Leeuw

3620 x bekeken | 0 reacties
7
Ruth Jacott zingt met Paul het duet Ik kan echt zonder jou.

Cabaretière en columniste Paulien Cornelisse vertelt over haar boek Taal is zeg maar echt mijn ding. Samen met Ruth Jacott en Cor Bakker speelt ze daarna de Hoe goed kennen jullie elkaar quiz.

Bep krijgt een tv-fragment uit 1966 van haar vader te zien waarin hij de verwarming aanlegt in de Nieuwe Kerk waar de huwelijksinzegening van Beatrix plaatsvond.

Dick is altijd jarig op 30 april, maar op die dag hebben zijn kinderen niet veel aandacht voor zijn verjaardag. Zij zijn die dag in de stad om Koninginnedag te vieren. Speciaal voor Dick gaan we poppenkast spelen! Lady Gaga, een fanfare en de Dolle Mina's spelen mee.

Jeroen en Leon gaan binnenkort trouwen. Harold gaat het vrijgezellenfeest organiseren en zou hiervoor een levensgrote poppenkast willen hebben. Hij mag de poppenkast hebben.

Lady Gaga zingt haar hitsingle Pokerface.

Presentatie: Paul de Leeuw.

Deze uitzending van het programma Mooi! Weer De Leeuw is uitgezonden op zondag 26 april door de VARA. Te gast waren Ruth Jacott en Paulien Cornelisse. De presentatie was in handen van Paul de Leeuw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie