Uitzending
Mondo - 27-9-2020

27-9-2020

Mondo

188 x bekeken | 0 reacties
7
Nadia Moussaid ontvangt schrijver Abdelkader Benali als gastcurator. De gastcurator beslist wat we zien, beleven en met wie we praten. Wat inspireert Abdelkader Benali, wie bewondert hij? * Benali nodigt Rem Koolhaas en Samir Bantal uit. Deze twee architecten werken graag samen en hun blik op de toekomst intrigeert Benali. Onder andere hun gezamelijke tentoonstelling Countryside, the future in het Guggenheim museum in New York zal onderwerp zijn van het gesprek. * Abdelkader Benali is een grote bewonderaar van het werk van beeldend kunstenaar Hamid el Kanbouhi. De kunstenaar is te gast en zal eigen werk meenemen naar de studio. * Freek de Jonge is een soort mentor voor Benali, hij gaf hem ooit heel goed advies. Samen voeren ze een dialoog waarin ze messcherp en met humor de huidige tijd ontleden. * Dichter Lamia Makaddam draagt eigen werk voor onder begeleiding van harpiste Lavinia Meijer.

In deze uitzending van Mondo waren Abdelkader Benali, Freek de Jonge, Lavinia Meijer en Rem Koolhaas te gast. Deze uitzending van het programma Mondo werd uitgezonden op zondag 27 september.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee