Programma
Missions Impossible

Missions Impossible

6
Hélène Hendriks presenteert elke week de SBS6 show Missions Impossible. Hélène heeft daarbij hulp van collega's Jan Versteegh, Leo Alkemade en Dennis van der Geest. In Missions Impossible overvallen de vier presentatoren elke week een aantal onbekende Nederlanders met een onmogelijke sportieve missie. Als ze de missie weten uit te voeren kunnen ze maar liefst 10.000 euro winnen. De kandidaten mogen na het aanhoren van de missie besluiten of ze de uitdaging aannemen. Ze krijgen maar liefst één maand de tijd om te oefenen. Gelukkig krijgen zij wel hulp van experts en coaches en om voor de onmogelijke missie te trainen. Kunnen de kandidaten bewijzen dat de mission wél possible is en nemen zij de beloofde geldprijs mee naar huis. De sportieve opdrachten die Hèléne, Dennis, Leo en Jan hebben bedacht lopen zeer uiteen. Kan iemand bijvoorbeeld met een handboog drie pijlen achter elkaar in de roos schieten? Of is het mogelijk je auto in één beweging al driftend tussen twee andere auto's parkeren? En is dit alles mogelijk met beperkte tijd om je voor te bereiden? Je ziet het allemaal in Missions Impossible!
De eerste uitzending van Missions Impossible is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Missions Impossible

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Missions Impossible online beschikbaar komt)
Nieuws over Missions Impossible
 • Missions Impossible - Hélène Hendriks presenteert nieuwe show Missions Impossible

  Hélène Hendriks presenteert nieuwe show Missions Impossible

  26-8-2021  Hélène Hendriks krijgt na haar bejubelde optreden in De Oranjezomer een eigen tv-show op SBS6. Samen met Jan Versteegh, Leo Alkemade en Dennis van der Geest presenteert Hélène het nieuwe programma Missions Impossible, een combinatie tussen Wedden Dat Ik Het Kan en Over De Roooie.

  In Missions Impossible overvallen de vier presentatoren onbekende Nederlanders met een onmogelijke missie, waarmee de kandidaten maar liefst 10.000 euro kunnen winnen. Als ze de uitdaging aannemen, krijgen ze één maand de tijd om samen met coaches en experts te trainen.

  Er worden in totaal vijftien missies uitgevoerd in de zes afleveringen, die vanaf dinsdag 12 oktober iedere week om 21:30 uur te zien zijn op SBS6. De opdrachten lopen zeer uiteen, van met een handboog drie pijlen achter elkaar in de roos schieten tot een doelpunt maken vanuit de corner.
  Lees verder
Over dit programma
 • Leo Alkemade Leo Alkemade is geboren op 6 augustus 1980 te 's-Hertogenbosch. Leo Alkemade is een Nederlandse cabaretier en acteur. Leo Alkemade presenteert nu Missions Impossible. Leo Alkemade speelde onder andere in Sluipschutters en Ik ook van Jou. … Bekijk volledig dossier
 • Dennis van der Geest Dennis van der Geest is geboren op 27 juni 1975 te Haarlem. Dennis van der Geest is een Nederlandse judoka, die tot nu toe eenmaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen werd. Dennis van der Geest presenteert nu Million Dollar Island,… Bekijk volledig dossier