Uitzending
Missers! - 5-5-2009

5-5-2009

Missers!

1701 x bekeken | 0 reacties
7
In 2001 trouwt ze met Gert Leon en hun grootste wens is om samen kinderen te krijgen. Ze overlegt met haar cardioloog, die haar adviseert een andere bloedverdunner te slikken, omdat haar medicijn schadelijk is bij een zwangerschap.

Pascale staat onder begeleiding van een gynaecoloog en cardioloog van het Medisch Spectrum Twente. Eind 2001 start ze met haar nieuwe medicijn Fraxiparine. Een maand later is ze zwanger. Snel daarna ontstaan de eerste klachten.

Ze heeft een lage bloeddruk en hartslag, en ze is erg duizelig. Tijdens controles bij zowel de gynaecoloog als de cardioloog uit ze haar klachten. Ze krijgt keer op keer te horen dat de klachten bij de zwangerschap horen. Lees meer over dit verhaal

Verder in de uitzending: Na sterilisatie 2 kinderen
Op jonge leeftijd trouwen en kinderen krijgen, dat is de wens van Ronny en Bianca Kersten. Na twee kinderen besluit Ronny zich te laten steriliseren.Sterilisatie is een kleine ingreep die de uroloog doet en niet veel langer duurt dan een half uur.

Het echtpaar moet erna nog een tijdje anticonceptiemiddelen gebruiken. Na 20 zaadlozingen laat Ronny zijn sperma controleren. De uitslag is helder: geen levende zaadcellen. Maar een half jaar later valt Ronny iets vreemds op aan zijn vrouw... Lees meer over dit verhaalDeze uitzending van het programma Missers! is uitgezonden op dinsdag 5 mei door de AVRO. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee