Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Miss & Mrs Perfect - Najaar 2008 aflevering 8

Najaar 2008 aflevering 8

Miss & Mrs Perfect

22-12-2008

| 3398 x bekeken | 0 reacties
7
De drie koppels die de finale hebben bereikt zijn uitzinnig. Samen vieren ze in de Missenfarm het feit dat ze zo ver zijn gekomen. Maar de volgende dag is er veel werk aan de winkel. Ze gaan in Amsterdam op bezoek bij modeontwerpster Monique Collignon, die hen inwijdt in de wereld van haute couture.

Dat er veel op het spel staat, beseffen de missen maar al te goed. De winnaressen winnen namelijk onder andere een speciaal voor hen door Monique ontworpen jurk.

Na een metamorfose, waarmee één van de dames niet echt blij is, en het doorpassen van de avondjurken die de drie koppels tijdens de finale zullen dragen, is het tijd voor het echte werk: de grande finale.

Want de zenuwslopende maar zinderende finale op de catwalk wordt bijgewoond door familie en vrienden én de koppels die eerder de Missenfarm tijdens een eliminatie hebben moeten verlaten. De drie koppels moeten op Miss-waardige wijze eerst in badmode en daarna in galajurk over de catwalk schrijden. En ook moeten zij bewijzen echte Missen te zijn door een wel heel persoonlijke speech te houden.

En dit alles ten overstaan van een deskundige jury, die tijdens de finale is uitgebreid met Monique Collignon en Miss Nederland 2008, Melissa Sneekes. Tot het laatste moment is spannend welke moeder en dochter zich Miss & Mrs Perfect mogen noemen!

Deze uitzending van het programma Miss & Mrs Perfect met de titel Najaar 2008 aflevering 8 is uitgezonden op maandag 22 december door RTL5. Te gast was Monique Collignon. De presentatie was in handen van Nikkie Plessen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie