Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Miss & Mrs Perfect - Najaar 2008 aflevering 7

Najaar 2008 aflevering 7

Miss & Mrs Perfect

15-12-2008

| 1961 x bekeken | 0 reacties
8
Dat de finale nadert, voelen de dames maar al te goed. Het wordt tijd de vier overgebleven koppels goed voor te bereiden. Ze krijgen catwalk-les en interviewtraining. Ook brengt Sonja Silva brengt een emotioneel bezoek aan de Missenfarm.

Na het vertrek van Maïté en haar moeder Sylvia uit Zuid-Holland en Patricia en moeder Miriam uit Noord-Holland heerst er een vreemde sfeer in de Missenfarm. Maïté heeft met lippenstift boodschappen op de spiegels achtergelaten, die alléén bestemd zijn voor het Groningse en Utrechtse koppel.

Met de finale in zicht wordt het tijd de vier resterende koppels terdege voor te bereiden. Ze krijgen catwalk-les van modeontwerper Janice, die de dames met een kritische blik beoordeeld. Eén van hen heeft volgens hem zelfs pornoheupen…

Als de dames daarna aan een interviewtraining worden onderworpen, komen er interessante wetenswaardigheden aan het daglicht.

Na een emotioneel bezoek van voormalig Miss Nederland (1997) Sonja Silva aan de Missenfarm, is het tijd voor de laatste nominaties. En zoals met alle laatste loodjes, wegen ook die het zwaarst. Terwijl voor twee koppels duidelijk is dat ze de finale hebben behaald, verkeren de andere twee koppels in uiterste onzekerheid.

Deze uitzending van het programma Miss & Mrs Perfect met de titel Najaar 2008 aflevering 7 is uitgezonden op maandag 15 december door RTL5. Te gast was Sonja Silva. De presentatie was in handen van Nikkie Plessen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie