Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Miss & Mrs Perfect - Najaar 2008 aflevering 5

Najaar 2008 aflevering 5

Miss & Mrs Perfect

1-12-2008

| 2090 x bekeken | 0 reacties
7
De opluchting is groot als blijkt dat geen van de koppels de Missenfarm heeft moeten verlaten. Maar lang kunnen de dames er niet van genieten. Er is werk aan de winkel.

Ze moeten zoveel mogelijk leren over onze hoofdstad. Want de volgende dag moeten de dochters in vloeiend engels gids zijn op een rondvaartboot en zo als heuse ambassadrices van ons land toeristen ontvangen. En daar blijkt niet iedere dochter toe in staat.

Als de dames later die week stallen staan uit te mesten en sloten staan uit te baggeren op een zorgboerderij wordt dat één groot feest. Dat Missen alléén maar aan de lijn doen blijkt een fabeltje als ze die avond zelf mogen kiezen wat ze gaan eten. Het enige wat ze willen is friet!

Als er ’s avonds ook nog een stripper langskomt bij de Missenfarm, zorgt dat voor verhitte toestanden. De gespannen sfeer wordt nog dramatischer als de nominaties weer bekend gemaakt worden…

Deze uitzending van het programma Miss & Mrs Perfect met de titel Najaar 2008 aflevering 5 is uitgezonden op maandag 1 december door RTL5. De presentatie was in handen van Nikkie Plessen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie