Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Miss & Mrs Perfect - Aflevering 1

Aflevering 1

Miss & Mrs Perfect

3-11-2008

| 4303 x bekeken | 0 reacties
7
In de eerste aflevering arriveren twaalf moeders en dochters bij een luxe woonboerderij op het Hollandse platteland. Zij krijgen een aantal opdrachten en de voormalige Miss Nederland 2007/2008 Melissa Sneekes én haar moeder komen op bezoek.

Nadat de moeders en dochters hun intrek hebben genomen in de woonboerderij, worden ze gelijk onderworpen aan de eerste kennistest die alles te maken heeft met de Nederlandse provincieën. Ieder koppel vertegenwoordigt tenslotte één van de twaalf Nederlandse provincies in de strijd om de titel 'Miss & Mrs Perfect'.

Na een bezoek van de voormalige Miss Nederland 2007/2008 Melissa Sneekes én haar moeder, die zelf ook Miss Europe is geweest, volgt de tweede opdracht: een produktpresentatie in het schilderachtige Volendam, waar de koppels in traditioneel kostuum paling aan de man moeten brengen. Eén van de dames vat dat wel erg letterlijk op...

Tot slot volgt nog een typische miss-opdracht: de moeders en dochters moeten elegant een steile trap aflopen in een lange avondjurk. Al snel wordt duidelijk dat dit bepaald niet eenvoudig is. Aan het eind van de aflevering blijkt dat ten minste één koppel al heel snel het strijdtoneel moet verlaten nadat zij door de jury is beoordeeld.

Deze uitzending van het programma Miss & Mrs Perfect met de titel Aflevering 1 is uitgezonden op maandag 3 november door RTL5. De presentatie was in handen van Nikkie Plessen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie