Programma
Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten

6
Misdaad Advocaten is een documentaireserie over zes vrouwelijke strafrechtadvocaten bij Net5 Powered by LINDA. In de serie volgen we zes vrouwelijke strafrechtadvocaten in hun dagelijkse werk van misdaad en justitie. We zien waarom, Sammy is 31, Feride is 31, Amanda is 34, Clarice is41, Maartje is 40 en Thirza is ook 31, de mensen achter een gruwelijk misdrijf verdedigen. We vragen ons af of zij niet worstelen met hun geweten? En of het moederschap impact heeft op het werk dat ze doen? Ook zien we hoe hun privéleven eruit ziet als je 24/7 bereikbaar moet zijn voor je cliënten.
De eerste uitzending van Misdaad Advocaten is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Misdaad Advocaten

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Misdaad Advocaten online beschikbaar komt)
Misdaad Advocaten info
Over dit programma
nieuws over Misdaad Advocaten
 • Misdaad Advocaten - Net5 volgt vrouwelijke advocaten in

  Net5 volgt vrouwelijke advocaten in

  16-9-2019

  Net5 komt met documentaireserie over zes vrouwelijke strafrechtadvocaten. De serie Misdaad Advocaten volgt zes vrouwelijke strafrechtadvocaten in hun dagelijkse werk en privéleven. Het programma komt voort uit de samenwerking tussen vrouwenzender Net5 en tijdschrift LINDA.

  Met Linda de Mol en Jildou van der Bijl als nieuwe creatieve directie, richt Net5 zich nog meer op vrouwen. “Vanaf nu kiezen we ook écht voor vrouwen met meer eigen content. Het mag wat journalistieker en nieuwsgieriger. Maar ook urgenter en meer van nu”, zei Jildou vrijdag in Jinek.

  Naast Misdaad Advocaten komt het vernieuwde Net5 ook met een datingshow met pianiste Iris Hond en de talkshow Ladies Night met Merel Westrik. “De onderwerpen aan tafel kunnen ook mannen interesseren, maar we maken het voor vrouwen”, vertelde Linda de Mol in Jinek.
  Lees verder