Programma
Million Dollar Island

Million Dollar Island

6
Million Dollar Island is een survivalprogramma bij SBS6. In Million Dollar Island moeten 100 kandidaten 2 maanden zien te overleven op een onbewoond eiland. Wie er na die 60 dagen de finale weet te winnen, gaat naar huis met maar liefst 1 miljoen euro. De mannelijke en vrouwelijke kandidaten moeten op het onbewoonde eiland 2 maanden zien door te komen. Om aan het eind naar huis te gaan met 1 miljoen euro moeten zij het spel slim spelen. Na 60 dagen overleven op het eiland volgt de finale met de overgebleven deelnemers. Zijn er na 60 dagen nog steeds 99 anderen in de race? Met veel doorzettingsvermogen en strategisch inzicht gaan de deelnemers vol voor het miljoen. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest.
De eerste uitzending van Million Dollar Island is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Million Dollar Island

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Million Dollar Island online beschikbaar komt)
Nieuws over Million Dollar Island
 • Million Dollar Island - Honderd eilandbewoners starten aan strijd om 1 miljoen euro - 6 maart

  Honderd eilandbewoners starten aan strijd om 1 miljoen euro - 6 maart

  6-3-2022

  Honderd Nederlanders gaan vanavond op een onbewoond eiland de strijd met elkaar aan om de hoofdprijs van 1 miljoen euro. De eilandbewoners moeten in de nieuwe survivalshow Million Dollar Island van John de Mol twee maanden zien te overleven in de wildernis met minimale middelen.

  Elke deelnemer start met een polsbandje ter waarde van 10.000 euro. Door het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ook vriendschap levert geld op. Als iemand besluit op te geven en te vertrekken, moet diegene zijn of haar bandje(s) weggeven.

  De presentatie van Million Dollar Island is in handen van Dennis van der Geest. Er is ook een napraatshow. In Million Dollar More praat StukTV-presentator Giel de Winter met de afvallers na over hun avontuur. Million Dollar More is exclusief te zien op streamingdienst Prime Video.
  Lees verder
 • Million Dollar Island - SBS6 werkt aan eigen Robinson-show

  SBS6 werkt aan eigen Robinson-show

  20-1-2020

  SBS6 komt met een nieuw survivalprogramma van de makers van Expeditie Robinson. In Million Dollar Island moeten 100 kandidaten maar liefst twee maanden zien te overleven op een onbewoond eiland. Degene die na 60 dagen de finale wint, gaat naar huis met 1 miljoen euro.

  De familiezender is momenteel op zoek naar kandidaten, die over genoeg doorzettingsvermogen beschikken om twee maanden te overleven op een onbewoond eiland. Het programma wordt geproduceerd door Strix Television, de producent van Expeditie Robinson en Kroongetuige.

  Vorige week onthulde Dries Roelvink dat hij door SBS6 is gevraagd voor een nieuw tv-programma, waarvoor hij zijn agenda twee maanden moet vrij maken. Opmerkelijk genoeg wordt er in de kandidatenoproep voor Million Dollar Island ook gesproken over een termijn van twee maanden.
  Lees verder
Over dit programma
 • Dennis van der Geest Dennis van der Geest is geboren op 27 juni 1975 te Haarlem. Dennis van der Geest is een Nederlandse judoka, die tot nu toe eenmaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen werd. Dennis van der Geest presenteert nu Million Dollar Island en … Bekijk volledig dossier