Programma
Million Dollar Island

Million Dollar Island

6
Million Dollar Island is een survivalprogramma bij SBS6. In Million Dollar Island moeten 100 kandidaten 2 maanden zien te overleven op een onbewoond eiland. Wie er na die 60 dagen de finale weet te winnen, gaat naar huis met maar liefst 1 miljoen euro. De mannelijke en vrouwelijke kandidaten moeten op het onbewoonde eiland 2 maanden zien door te komen. Om aan het eind naar huis te gaan met 1 miljoen euro moeten zij het spel slim spelen. Na 60 dagen overleven op het eiland volgt de finale met de overgebleven deelnemers. Zijn er na 60 dagen nog steeds 99 anderen in de race? Met veel doorzettingsvermogen en strategisch inzicht gaan de deelnemers vol voor het miljoen.
De eerste uitzending van Million Dollar Island is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Million Dollar Island

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Million Dollar Island online beschikbaar komt)
Nieuws over Million Dollar Island
 • Million Dollar Island - SBS6 werkt aan eigen Robinson-show

  SBS6 werkt aan eigen Robinson-show

  20-1-2020

  SBS6 komt met een nieuw survivalprogramma van de makers van Expeditie Robinson. In Million Dollar Island moeten 100 kandidaten maar liefst twee maanden zien te overleven op een onbewoond eiland. Degene die na 60 dagen de finale wint, gaat naar huis met 1 miljoen euro.

  De familiezender is momenteel op zoek naar kandidaten, die over genoeg doorzettingsvermogen beschikken om twee maanden te overleven op een onbewoond eiland. Het programma wordt geproduceerd door Strix Television, de producent van Expeditie Robinson en Kroongetuige.

  Vorige week onthulde Dries Roelvink dat hij door SBS6 is gevraagd voor een nieuw tv-programma, waarvoor hij zijn agenda twee maanden moet vrij maken. Opmerkelijk genoeg wordt er in de kandidatenoproep voor Million Dollar Island ook gesproken over een termijn van twee maanden.
  Lees verder
Million Dollar Island info
Over dit programma