Programma
Mijn Leven In Hun Handen

Mijn Leven In Hun Handen

6
Mijn Leven In Hun Handen is een programma bij SBS6. We volgen in dit programma 7 mensen worden een jaar lang gevolgd in hun aanloop naar een belangrijke medische ingreep. We beleven mee hoe zij toeleven naar de voor hun allesbepalende ingreep. Deze ingreep is soms een kwestie van leven of dood soms is het een ingreep die hun leven enorm veranderd. We volgens ze voor, tijdens en na de beslissende ingreep. De patiŽnten kunnen rekenen op de beste specialisten van ons land. We zien voor welke moeilijke keuzes deze specialisten worden gesteld. Mijn Leven In Hun Handen geeft een indringende kijk in het leven van zowel de patiŽnt en zijn directe omgeving als de behandelend arts.
 • Mijn Leven In Hun Handen

  199 x bekeken | 26-11-2020
  Mijn Leven In Hun Handen - 26-11-2020
  5
  Deze uitzending van het programma Mijn Leven In Hun Handen werd uitgezonden op donderdag 26 november door SBS6. Bekijk uitzending
Mijn Leven In Hun Handen info
Over dit programma
Nieuws over Mijn Leven In Hun Handen
 • Mijn Leven In Hun Handen - SBS6 volgt zeven mensen in aanloop naar beslissende ingreep

  SBS6 volgt zeven mensen in aanloop naar beslissende ingreep

  12-11-2020  Zeven mensen worden door SBS6 een jaar lang gevolgd in hun aanloop naar een extreem belangrijke medische ingreep. In het nieuwe tv-programma Mijn Leven In Hun Handen laten de zeven Nederlanders de cameraís toe in hun leven terwijl zij toeleven naar de allesbepalende ingreep.

  De ingreep is voor sommigen een kwestie van leven of dood. Eťn van de deelnemers is de 29-jarige Lotte, die lijdt aan uitgezaaide darmkanker. De 43-jarige Harrie wordt gevolgd terwijl hij van zijn epileptische aanvallen hoopt af te komen. SBS6 volgt ze voor, tijdens en na de beslissende ingreep.

  Mijn Leven In Hun Handen is het tweede ziekenhuis-programma dat deze week van start is gegaan op SBS6. Afgelopen dinsdag begon Uit Het Leven Gegrepen, waarin presentatrice Leonie ter Braak in de centrale hal van het Erasmus MC openhartige gesprekken voert met patiŽnten en bezoekers.
  Lees verder