Uitzending
Memories - 17-11-2008

17-11-2008

Memories

1852 x bekeken | 1 reacties
6
Zoektocht naar die nooit vergeten liefde van toen. Vrolijke, romantische maar ook emotionele verhalen over de liefde. Ze spelen niet alleen in Nederland af maar ook in Rusland, RoemeniŽ, IsraŽl enz. Volg ook de website voor extra informatie, achtergrondverhalen en het lezen en plaatsen van reacties. Special die zich helemaal in BraziliŽ afspeelt. Sofia reist terug naar haar geboorteland waar ze eindelijk, na 34 jaar, haar grote liefde Sergio weer zal ontmoeten. En niet alleen hem, maar ook hun beider dochter Betania, die Sofia, door de omstandigheden gewongen, heeft moeten afstaan. Zij was toen ťťn jaar oud. De allerliefste wens van Sofia is dat zij samen met Sergio Betania zullen ontmoeten. Hij heeft zijn dochter, die nu 33 jaar oud is, nog nooit gezien en voor Sofia is het 32 jaar geleden. Het wordt een heftige reis door het Amazonegebied van BraziliŽ.

Presentatie: Anita Witzier.

Deze uitzending van het programma Memories is uitgezonden op maandag 17 november door de KRO. De presentatie was in handen van Anita Witzier.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Memories - Katja Schuurman gaat Memories presenteren

    Katja Schuurman gaat Memories presenteren

    24-9-2017

    Anita Witzier stopt met de presentatie van Memories en geeft het stokje door aan Katja Schuurman. Na twintig jaar neemt Witzier afscheid van het programma “Ik heb aan heel veel mensen prachtige cadeautjes kunnen geven.…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten