Uitzending
MAX Maakt Mogelijk - 5-12-2008

5-12-2008

MAX Maakt Mogelijk

929 x bekeken | 0 reacties
7
Schilderen en boetseren met Léonie Sazias!

In deze aflevering gaan we terug naar Moldavie. We bezoeken opnieuw ziekenhuis Floresti. Maar ook in eigen land is MAX Maakt Mogelijk actief!

We gaan terug naar ziekenhuis Floresti in Moldavië. Naar aanleiding van onze oproep in uitzending twee heeft u massaal gereageerd. Inmiddels zijn er twee vrachtwagens met goederen naar Moldavië toe. Hoe het afleveren van de goederen is gegaan, ziet u in de uitzending.

Maar we hebben ook een verrassing voor zeven dames uit een verzorgingshuis in Hilversum. Zij dienden een wens in: samen een workshop schilderen en boetseren. Dat hebben we geregeld!

En we gaan naar Dwingeloo. Daar laten we de wens van een 81-jarige dame in vervulling gaan. Zij ontdekte de schoonheid van de sterrenhemel en wil deze graag van dichtbij bekijken.
 

Deze uitzending van het programma MAX maakt mogelijk is uitgezonden op vrijdag 5 december door MAX. Te gast was Léonie Sazias.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee