Programma
Matthijs Gaat Door

Matthijs Gaat Door

6
Matthijs Gaat Door is een zaterdagavondprogramma bij BNNVARA. Matthijs van Nieuwkerk ziet om in verwondering. Met zijn eigen humor, muziek en andere verrassingen. Hij stelt af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken. Met muziek van de Sven Hammond Big Band.
 • Matthijs Gaat Door

  969 x bekeken | 31-12-2020
  Matthijs Gaat Door - 31-12-2020
  5
  Deze uitzending van het programma Matthijs Gaat Door werd uitgezonden op donderdag 31 december door BNNVARA. Bekijk uitzending
Nieuws over Matthijs Gaat Door
 • Matthijs Gaat Door - Matthijs van Nieuwkerk maakt tv-comeback met

  Matthijs van Nieuwkerk maakt tv-comeback met

  31-12-2020

  Matthijs van Nieuwkerk maakt vanavond zijn langverwachte tv-comeback met Matthijs Gaat Door. Negen maanden na het einde van De Wereld Draait Door gaat het nieuwe tv-programma van Matthijs op oudejaarsavond groots in premičre. Vanaf 9 januari is Matthijs iedere zaterdag te zien.

  Er is nog maar heel weinig bekend over de grote zaterdagavondshow van Matthijs. De aankondiging van BNNVARA luidt: “Matthijs ziet om in verwondering. Met humor, muziek en andere verrassingen. En stelt af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken. Met de Sven Hammond Big Band.”

  Afgelopen februari, toen Matthijs het einde van De Wereld Draait Door aankondigde, sprak hij ook de wens uit voor een groot zaterdagavondprogramma. “Ik wil het roer nog een keer omgooien. Ik hijs de zeilen”, zei de talkshowhost toen. Op 27 maart 2020 kwam er na 15 jaar een einde aan DWDD.
  Lees verder