Programma
Mars tegen Venus

Mars tegen Venus

6
Mars tegen Venus is een strijd van mannen tegen vrouwen bij NET5. Gordon presenteert het programma en teamcaptain Jan Versteegh en zijn mannelijke BN’er gast nemen het elke week op tege Leonie ter Braak en haar vrouwelijke BN’er gast. Wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? In Mars tegen Venus draait het vooral om de lol maar er zijn ook interessante weetjes en grappige verhalen en meningen van de BN’ers en het publiek.
De eerste uitzending van Mars tegen Venus is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Mars tegen Venus

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Mars tegen Venus online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Cornelis Willem Heuckeroth Cornelis Willem Heuckeroth is geboren op 6 juli 1968 te Amsterdam-Noord. Cornelis Willem Heuckeroth is een Nederlandse zanger en radio- en televisiepresentator, die bekend is onder zijn roepnaam Gordon. Cornelis Willem Heuckeroth presenteert nu Dr.… Bekijk volledig dossier
 • Jan Versteegh Jan Versteegh presenteert nu De Gordon tegen Dino Show, 6 Inside, Rijk! en Quickest Quiz. Als presentator is Jan Versteegh onder meer bekend van Trippers, Snobs en Sloebers, Jan Wordt Vader, Jan de Belastingman, Dat Wordt Oorlog!, Spuiten en… Bekijk volledig dossier
nieuws over Mars tegen Venus
 • Mars tegen Venus - Strijd tussen de seksen in Net5-show Mars tegen Venus

  Strijd tussen de seksen in Net5-show Mars tegen Venus

  1-2-2019  Vrouwenzender Net5 komt dit voorjaar met een strijd tussen de seksen in Mars tegen Venus, dat veel weg lijkt te hebben van het RTL4-programma De Jongens tegen de Meisjes. Onder leiding van Gordon nemen teamcaptains Jan Versteegh en Leonie ter Braak het elke week tegen elkaar op.

  Jan Versteegh krijgt elke week versterking van een mannelijke BN’ers met wie hij de strijd aangaat met voormalig WNL-presentatrice Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. Het Net5-programma draait naast de competitie ook om gezelligheid, interessante weetjes en grappige verhalen.

  Mars tegen Venus, dat vanaf woensdag 20 maart te zien is bij Net5, bestaat uit verschillende rondes waarin de kennis van beide seksen over het andere geslacht wordt getest. Het publiek bestaat uit 100 vrouwen en 100 mannen, die tijdens het programma hun mening geven op de stellingen.
  Lees verder