Uitzending
Man Bijt Hond XL - Donderdag 9 april 2015

Donderdag 9 april 2015

Man Bijt Hond XL

9-4-2015

| 1262 x bekeken | 1 reacties
6
Vandaag in Man bijt hond:

Het is morgen de eerste 'rokjesdag' van dit jaar. Dichter Martin Bril maakte de term rokjesdag populair, toen hij het voor eerst gebruikte in zijn columns. Op deze eerste mooie dag van het jaar dragen vrouwen weer zomerse kleding, zoals een korte rok. Man bijt hond helpt vandaag de dames met kiezen.

En verder

De Babbelbox: De Russische pornoster Alina Yeremenko belooft de Russische voetballer Alexander Kokorin een seksmarathon van zestien uur, als hij nog vijf doelpunten maakt dit seizoen. De Babbelbox vindt het een gul gebaar en vraagt: “Waar verdient u een beloning voor?”

De zelfvoorzienende caravan: Ooit werkte Robis Koopman als vuilnisman en schrok toen hij zag wat er allemaal werd weggegooid. Robis besloot het roer om te gooien en begon een bijna zelfvoorzienende levensstijl die hem een stuk gelukkiger maakt. Sindsdien woont hij namelijk in een gekregen caravan.

Harm Holt: Harm voelt zich sterker dan ooit, maar tijdens de voorbereidingen op zijn marathon dreigt een nare diagnose in het ziekenhuis roet in het eten te gooien. Harm gaat niet bij de pakken neerzitten en met Marja Wokke als voorbeeld zet hij zijn voorbereidingen door. 

Grauwe Kat - Muizenhol: In Handel treffen we een oudere dame aan de deur. We komen niet voorbij de deur, maar ze wil uiteindelijk toch wel een aantal zaken vertellen over ouder worden, het biljarten van haar man en het geloof.

Ons kent ons: De dames van de thuiszorg evalueren het paasweekend met meneer Huitema.

Deze uitzending van het programma Man bijt hond met de titel Donderdag 9 april 2015 werd uitgezonden op donderdag 9 april door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee