Uitzending
M. - M

M

M.

10-8-2018

| 1084 x bekeken | 0 reacties
5
Elke vrijdag neemt, in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Wat vinden wij belangrijk? Waar wíllen we over praten? Dit keer geven entertainer Gerard Cox, advocaat Natacha Harlequin en kunstjournalist Yuki Kho hun visie op het nieuws.

Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat de liberale Ruth Bader Ginsburg (85) Supreme Court Justice werd. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een waar popidool. Oud Amerika-correspondent Max Westerman en strafrechtadvocaat Inez Weski vertellen waarom.

Voetballiefhebbers kunnen hun hart weer ophalen, vandaag start het Nederlandse voetbal weer. Vanavond openen PEC Zwolle en SC Heerenveen het nieuwe Eredivisie-seizoen. Wat voor seizoen gaat het worden? Dat vragen we Toine van Peperstraten, Diana Kuip en Neal Petersen.

In deze uitzending van M. waren Gerard Cox, Inez Weski, Max Westerman en Toine van Peperstraten te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. met de titel M werd uitgezonden op vrijdag 10 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie