Uitzending
M. - M

M

M.

1-8-2018

| 885 x bekeken | 0 reacties
6
In de nieuwe vierdelige serie 'Laat mij maar lopen' volgen we zeven mensen die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella lopen. Ferry Mingelen en Fleur Verduin liepen deze route.

Minister-president Mark Rutte wil op korte termijn in gesprek met veteranen uit de Korea-oorlog over het terughalen van de resten van Nederlandse militairen. Aan tafel NK-deskundige Casper van der Veen en vicevoorzitter van de Vereniging Oud Korea Strijders én zoon van een Korea-veteraan, Leo Schreuders.

Na het succes van Judas van Astrid Holleeder in Nederland, komt het boek volgende week uit in Amerika. Het prestigieuze tijdschrift The Hew Yorker wijdt er deze week zelfs 12.000 woorden aan. Wat is de fascinatie voor de Nederlandse crimineel? Misdaadjournalist Jan Meeus schuift aan.

In deze uitzending van M. was Ferry Mingelen te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. met de titel M werd uitgezonden op woensdag 1 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie