Uitzending
M. - 24-11-2020

24-11-2020

M.

1268 x bekeken | 0 reacties
5
Eerbetoon aan Corrie van Gorp. Gisteravond werd bekend dat actrice en comédienne Corrie van Gorp afgelopen weekend op 78-jarige leeftijd is overleden. We blikken met Tineke Schouten, Freek de Jonge en Anne-Marie Jung terug op de gloriedagen van de actrice en op de 'gewone' Corrie.

Theo Hiddema stapt op en Trump opent deur voor Biden. We praten hierover met journalist Sven Kockelmann en Amerikakenner Twan Huys.

Connie Palmen wordt morgen 65: we blikken terug en kijken vooruit. Onze 'grande dame' van de literatuur is te gast.

Her Majesty met Phil Collins' In The Air Tonight.

In deze uitzending van M. waren Anne-Marie Jung, Connie Palmen, Freek de Jonge, Sven Kockelmann, Tineke Schouten en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 24 november door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • M. - Margriet van der Linden terug met talkshow M

  Margriet van der Linden terug met talkshow M

  29-3-2020

  Margriet van der Linden keert vanavond weer terug met haar talkshow M. Van der Linden neemt het stokje over van Matthijs van Nieuwkerk, die afgelopen vrijdag voor de allerlaatste keer zijn talkshow De Wereld Draait Door…
  Lees verder
 • M. - Talkshow M terug na onderbreking door WK in Rusland

  Talkshow M terug na onderbreking door WK in Rusland

  23-7-2018

  Margriet van der Linden keert vanavond weer terug met haar dagelijkse talkshow M. Van der Linden begon in mei als vervanger van De Wereld Draait Door tijdens hun zomerstop, maar beleefde door het WK in Rusland zelf ook…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten