Uitzending
M. - 19-9-2018

19-9-2018

M.

1394 x bekeken | 0 reacties
4
Snelheidsduivel Lieke de Cock verbrak afgelopen weekend het snelheidsrecord fietsen voor vrouwen. In de Nevadawoestijn wist ze een snelheid van 112 kilometer per uur te bereiken. Ze won hiermee het WK Snelfietsen. Haar collega Jennifer Breet werd tweede. Ze komen langs.

De Tweede Kamer boog zich vandaag over de Miljoenennota. Marleen de Rooy, Jan Driessen en Marc Belinfante over het vuurwerk rond de Algemene Beschouwingen.

Gisteren stal Glennis Grace opnieuw de harten van het publiek Ún de jury, met een prachtige vertolking van 'Run' van Snow Patrol. Maar is het goed genoeg om het programma te winnen? Dat vragen we onze eigen vakjury: Henny Huisman, Barrie Stevens en Jacques d'Ancona.

In zijn nieuwe theatercollege 'Moeilijke Landen' vertelt Jelle Brandt Corstius over de reizen die hij heeft gemaakt. Wat heeft hij hiervan geleerd?

In deze uitzending van M. waren Henny Huisman, Jacques d'Ancona, Jelle Brandt Corstius en Barrie Stevens te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 19 september door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie