Programma
Luizenmoeder

Luizenmoeder

6
Luizenmoeder is een comedy dramaserie bij de AVROTROS. De serie speelt zich af op basisschool De Klimop. We volgen eigenlijk de levens van de ouders en leraren van deze school. Hannah is als alleenstaand moeder pas in de wijk komen wonen en haar dochtertje is dus nieuw op De Klimop. De moeders van de school strikken Hannah gelijk als luizenmoeder. De directeur Anton is een man van veel woorden en weinig daden en Hij maakt gebruik van de conciėrge en Nancy. De kinderen van Nancy zijn allang van de school af, maar zij voelt zich echt onmisbaar. Juf Ank van groep 3 komt ook regelmatig voorbij in de serie omdat ze nogal een controlfreak is en ouders regelmatig goed op hun nummer zet.

De serie is geschreven door Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Eva Aben. De cast bestaat onder andere uit Ilse Warringa, Diederik Ebbinge, Jennifer Hoffman, Henry van Loon en Bianca Krijgsman.
  • Luizenmoeder

    3107 x bekeken | 14-1-2018
    Luizenmoeder - Het zijn altijd de nieuwkomers
    6
    Hannah is nieuw op basisschool De Klimop, en dochter Floor natuurlijk ook. Ze maakt kennis met de moeder-maffia op het schoolplein, met de voorzitster van de ouderraad Nancy, met directeur Anton en met juf Ank. Hierin… Bekijk uitzending