Uitzending
Levenslang met Dwang - Aflevering 6

Aflevering 6

Levenslang met Dwang

3-9-2017

| 4920 x bekeken | 0 reacties
7
Vandaag is een bijzondere aflevering, want de deelnemers krijgen onverwachts bezoek uit Nederland: hun familie komt langs. Niemand zag dit aankomen en iedereen is dan ook helemaal overdonderd. De deelnemers laten vol trots zien wat ze tot nu toe bereikt hebben. Zo laat Gijs zijn stiefbroer Thomas zien dat hij kan traplopen zonder dwang. Rik vertelt aan zijn vader dat hij het al vijftig uur volhoudt zonder zijn dwangneuroses en Maxim gaat een rondje lopen zonder dezelfde route terug te lopen. Dat gaat hem heel goed af. Na het diner spreken alle familieleden de deelnemers toe met mooie en emotionele woorden en vertrekken ze weer naar Nederland.

In deze uitzending van Levenslang met Dwang onder andere:

Hoe is het nu met Martine?
Martine verteld in een hartverscheurende speech hoe het is om dwang te hebben en hoe het leven is na Levenslang Met Dwang? zonder dwang.

Maxim laat zijn vooruitgang zien
Maxim laat vol trots zien aan zijn vader wat hij wel niet allemaal kan doen na twee weken Thailand.

Een verrassing voor Marieke
Voor alle deelnemers zijn er geliefden naar Thailand gevlogen, maar voor Marieke is er helemaal niemand. Totdat Jan Kooijman toch een verrassing voor haar heeft! Martine, deelneemster van vorig jaar, is namelijk speciaal voor haar naar Thailand gevlogen. De twee dames hadden elkaar alleen maar via social media gesproken en nu is Martine er voor Marieke, omdat Marieke zo dapper is.

Karla loopt vast
Karla moet haar handen wassen terwijl haar moeder meekijkt; ze loopt volledig vast tijdens de oefening.

Marieke krijgt advies van Martine
Martine, deelneemster van vorig jaar, verteld hoe het nu gaat met haar dwang aan Marieke. Martine is speciaal naar Thailand gevlogen om Marieke te ondersteunen.

De presentatie was in handen van Jan Kooijman. Deze uitzending van het programma Levenslang met Dwang met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 6 april door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie