Uitzending
Land van Lubbers - Crisis in de polder

Crisis in de polder

Land van Lubbers

24-2-2016

| 3447 x bekeken | 0 reacties
7
Ruud Lubbers neemt de studenten mee naar de economische crisis van de jaren tachtig en vergelijkt die met onze situatie in 2015. Ruud Lubbers neemt de studenten mee naar de economische crisis van de jaren tachtig en vergelijkt die met onze situatie in 2015. Ook toen was er massale werkloosheid en woekerde de collectieve sector maar voort. Dries van Agt vraagt Ruud om hem op te volgen en minister president te worden van een vermoeid en ziek land. Ruud accepteert en gaat met opgerolde mouwen aan de slag. Maar het is eenzaam aan de top. Echtgenote Ria dreigt met een echtscheiding. Met Koningin Beatrix kan Ruud het weliswaar goed vinden, maar zij kan zich niet altijd vinden in zijn ideeen. De studenten nemen de oud politicus ondertussen op de korrel over zijn idealen. Hij bekent die niet te hebben. Zijn ideaal is het oplossen van problemen. Als hij wordt aangesproken op zijn omgang met vrouwen ontwijkt hij radicaal.

Hierin werd geacteerd door Ruud Lubbers, Kristen Denkers, Karin Meerman en Huub Stapel. Deze uitzending van het programma Land van Lubbers met de titel Crisis in de polder werd uitgezonden op woensdag 24 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Land van Lubbers - Programma over oud-premier Ruud Lubbers

    Programma over oud-premier Ruud Lubbers

    13-2-2016

    Ruud Lubbers neemt de studenten mee naar de economische crisis van de jaren tachtig en vergelijkt die met onze situatie in 2015. Ruud Lubbers neemt de studenten mee naar de economische crisis van de jaren tachtig en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten