Programma
Ladies Night

Ladies Night

6
Ladies Night is een de talkshow bij Net5 gepresenteerd door Merel Westrik. Ladies Night is een actuele talkshow met onderwerpen die door vrouwen gekozen worden. Ook zijn ze altijd vanuit de female point of view bekeken. Dit wordt allemaal besproken met een vaste club vrouwen die elke week aanschuift waaronder Linda de Mol.
De eerste uitzending van Ladies Night is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Ladies Night

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Ladies Night online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Merel Westrik Merel Westrik presenteert nu Ladies Night en RTL Nieuws. Als presentator is Merel Westrik onder meer bekend van Vandaag de Dag, Half 8 Live! en De Zwoele Stad. In het verleden was Merel Westrik reporter bij Vandaag de Dag. Onlangs was Merel… Bekijk volledig dossier
 • Linda de Mol Linda de Mol is geboren op 8 juli 1964 te Hilversum. Linda de Mol is een Nederlandse televisiepresentatrice en actrice bij RTL 4. Linda de Mol presenteert nu Ik hou van holland en Postcode Loterij Miljoenenjacht. Als presentator is Linda de Mol… Bekijk volledig dossier
nieuws over Ladies Night
 • Ladies Night - Talkshow Merel Westrik heet LadiesNight

  Talkshow Merel Westrik heet LadiesNight

  16-9-2019

  De talkshow van Merel Westrik op Net5 heet Ladies Night. Vorige maand onthulde Merel haar overstap van RTL Nieuws naar Talpa, maar nu is ook de naam van haar talkshow bekend. Creatief directeuren Linda de Mol en Jildou van der Bijl van Net5 onthulde de naam vrijdag in Jinek.

  Over de precieze invulling van Ladies Night is nog niks bekend, alleen dat het op vrouwen gericht zal zijn. “De onderwerpen aan tafel kunnen ook mannen interesseren, maar we maken het voor vrouwen”, vertelde Linda aan tafel bij Eva Jinek over de nieuwe talkshow, die half oktober begint.

  Begin deze maand nam Merel afscheid bij RTL Nieuws. “Het was een eer om te doen”, zei ze in haar laatste uitzending. “Ik kan mijn nieuwsgierigheid en een onweerstaanbaar gevoel van zin in deze nieuwe kans bij Net5, niet onderdrukken”, vertelde Merel afgelopen augustus in een persbericht.
  Lees verder