Programma
Laat op Eén

Laat op En

7
Laat op En met Nadia Moussaid is een talkshow bij de KRO-NCRV. Nadia Moussaid is de presentatrice van dit programma.
 • Laat op En

  1179 x bekeken | 31-7-2018
  Laat op Eén - 31-7-2018
  5
  Te gast: Sander Schimmelpenninck, Ben Reymenants, Yteke de Jong en Rian Vreeburg. Sander Schimmelpenninck maakt debuut als tv-presentator met De Opvolgers. * Grotduiker Ben Reymenants hielp bij bevrijding van Thaise Bekijk uitzending
« 1 2 »
Over dit programma
nieuws over Laat op En
 • Laat op Eén - Nadia Moussaid begint met talkshow Laat op Eén

  Nadia Moussaid begint met talkshow Laat op En

  29-7-2018  Nadia Moussaid vervangt Eva Jinek vanaf vanavond tijdens haar zwangerschapsverlof. Nadia is tot en met 31 augustus op het tijdslot van Jinek te zien met haar talkshow Laat op En. Eigenlijk zou de presentatrice pas volgende week beginnen, maar Eva Jinek besloot een week eerder te stoppen.

  Jinek liet vrijdagavond weten dat zij een week eerder met zwangerschapsverlof gaat. Het gaat gewoon niet meer, liet de talkshowhost weten. Ik heb besloten nu te stoppen. Eva liet weten dat haar bloeddruk iets te hoog is en dat ze last heeft van verschillende zwangerschapskwalen.

  Haar opvolger is volgens mediadirecteur Jochem de Jong van KRO-NCRV een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken. Nadia is een uitstekende vervanger van Eva, aldus De Jong.
  Lees verder
 • Laat op Eén - Nadia Moussaid vervangt Eva Jinek tijdens zwangerschapsverlof

  Nadia Moussaid vervangt Eva Jinek tijdens zwangerschapsverlof

  1-7-2018

  Nadia Moussaid gaat Eva Jinek in augustus vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. De 34-jarige presentatrice is van 6 tot en met 31 augustus op het tijdslot van Jinek te zien met Laat op En. Voor haar overstap naar KRO-NCRV presenteerde Nadia voor de NTR de talkshow De Nieuwe Maan.

  Mediadirecteur Jochem de Jong van KRO-NCRV noemt Moussaid een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel. Nadia is een uitstekende van Eva, aldus De Jong.

  Momenteel is Nadia een van de presentatoren van het programma Brandpunt+. Vorige week kwam Brandpunt+ groot in het nieuws, toen bekend werd dat Brandpunt vanaf 1 januari na zestig jaar van de buis verdwijnt. Brandpunt+ gaat online wel verder, kondigde regisseur Harmen Vijlbrief aan.
  Lees verder