Programma
Laat Je Niet Kisten!

Laat Je Niet Kisten!

6
Laat Je Niet Kisten! is een programma bij SBS6. In het programma zien we verschillende BN'ers op hun eigen begrafenis. We zien de herdenkingsdienst van de bekende Nederlander die er gelukkig gewoon nog is. Vrienden of familieleden van de BN’er hebben alles voorbereid en uitgezocht.
De eerste uitzending van Laat Je Niet Kisten! is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Laat Je Niet Kisten!

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Laat Je Niet Kisten! online beschikbaar komt)
Nieuws over Laat Je Niet Kisten!
 • Laat Je Niet Kisten! - BN’ers getuige van eigen begrafenis in Laat je niet kisten!

  BN’ers getuige van eigen begrafenis in Laat je niet kisten!

  6-7-2019  SBS6 laat verschillende bekende Nederlanders getuige zijn van hun eigen begrafenis. In het nieuwe humoristische tv-programma Laat je niet kisten! organiseert de familiezender een herdenkingsdienst voor een bekende Nederlander, die gewoon nog kerngezond achter de schermen aanwezig is.

  De presentator, die op een later moment bekend wordt gemaakt, leidt de dienst die door twee vrienden of familieleden van de BN’er is voorbereid. “Zij hebben alles geregeld en uitgezocht: van de rouwkaart en de kist tot de aankleding, de muziek en de grafsteen met tekst”, laat de zender weten.

  Het programma draait erom wat het met de BN’ers doet om op hun eigen begrafenis te zijn. “Komt hij tot nieuwe inzichten? Maakt hij binnenkort meer tijd vrij voor belangrijke dingen, zoals zijn gezin - of zijn vrienden? Of komt hij erachter dat hij helemaal niets anders had willen doen”, aldus SBS6.
  Lees verder
Over dit programma