Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Kruispunt - Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

Kruispunt

18-1-2009

| 985 x bekeken | 0 reacties
4
Eerbetoon aan de vriendschap
Vanzelfsprekend en heel bijzonder: levenslange vriendschappen. Lief en leed met elkaar delen, voor elkaar zorgen en er simpelweg voor elkaar zijn. Wat is de magie van die langdurige vriendschappen? Hoe houden vriendschappen stand als het in het leven tegenzit? En hoe komt het dat sommige vrienden elkaar al ruim tachtig jaar (!) vasthouden en niet meer loslaten?

Volendam
Kruispunt laat drie Volendamse vrouwen van 91 aan het woord die vroeger met elkaar touwtje sprongen en nu in het verzorgingshuis met elkaar nog liedjes van vroeger zingen.

Veertigers
De Limburgse amazone Jeannette Haazen ,die tegenwoordig in het Vlaamse Neeroeteren. woont, vertelt in Kruispunt over haar bijzondere vriendschap met 6 dames. Deze vriendschap duurt al 35 jaar. De basis hiervoor is gelegd op een manege in Limburg.

Jeannette Haazen
Amazone Jeannette Haazen werd 27 december nog 4e tijdens Jumping Mechelen en zij zal binnenkort waarschijnlijk te bewonderen zijn op CDI-W Jumping Amsterdam.

Deze uitzending van het programma Kruispunt met de titel Vrienden voor het leven is uitgezonden op zondag 18 januari door de RKK. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee