Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Kruispunt - Edson Braafheid

Edson Braafheid

Kruispunt

16-5-2010

| 1485 x bekeken | 0 reacties
6
In RKK’s Hand van God worden vijf gelovige topvoetballers geportretteerd op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal bij Nederlandse clubs en zijn zo bekend bij het grote Nederlandse publiek. Presentator Sander de Kramer gaat verder dan de deur van de kleedkamer en het kruisje dat ze slaan. Hij praat met de internationals over de betekenis van geloof en vaderland en blikt uiteraard vooruit op het WK.

Edson Braafheid
De tweede uitzending van Hand van God gaat over Edson Braafheid, verdediger uit de Nederlandse selectie. Braafheid maakte vorig seizoen de droomtransfer van FC Twente naar Bayern München en is inmiddels uitgeleend aan het Schotse Celtic. Presentator Sander de Kramer bezoekt Edson tijdens zijn moeilijke periode in München waar hij weinig speelt, is bij zijn ouders thuis in de Bijlmer en gaat met de familie Braafheid naar de kerk. Verder is hij te gast bij Edson in Schotland waar hij een plek hoopt af te dwingen in de WK selectie.

De eenzaamheid van het topvoetbal
Braafheid praat over de eenzaamheid van het topvoetbal, de dood van zijn voetbal-vrienden en zijn en onze kansen op het WK. Ook interviews met Mark van Bommel en Kees Jansma.

Deze uitzending van het programma Kruispunt met de titel Edson Braafheid is uitgezonden op zondag 16 mei door de RKK. Te gast was Edson Braafheid. De presentatie was in handen van Sander de Kramer. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie