Uitzending
Krabbé Staat op Straat - Najaar 2011 Aflevering 2

Najaar 2011 Aflevering 2

Krabbé Staat op Straat

1-11-2011

| 3529 x bekeken | 0 reacties
7
De tweede aflevering van Krabbé staat op straat is een heel romantische. Compleet met een huwelijksverhaal. Pak de zakdoek. Roep de buren.
In de Ronnie Biermanstraat in Spijkenisse wonen drie stellen die allemaal, om verschillende redenen, van Rudi en Pascal een romantisch interieur krijgen. Deze drie zijn de uitverkorenen uit een rij van acht gezinnen. De Ronnie Biermanstraat is een heel gezellige en saamhorige straat waar ook buiten de opnames van “Krabbe staat op straat” veel lol met elkaar beleefd wordt. Alle acht in de straat zeiden direct “ja” toen buurman Maarten voorstelde om mee te doen. Dat vijf van hen na de keuring alle meubels weer naar binnen zouden moeten sjouwen, was geen probleem. Dat is het spel en daar moet je iets voor over hebben. En Rotterdammers zijn aanpakkers en eigenlijk is iedereen toch wel een Rotterdammer in deze straat. Rudi en Pascal hadden, als altijd, een moeilijke missie om de drie meest geschikte sets te vinden tussen de acht sets meubels – maar uiteindelijk lukte het. Marco en Sylvia krijgen het Fantasy huis, Maarten en Sandra het Feel Good huis en Michel en Hedwig het Fabelicious huis.

En als kleurrijke klap op de vuurpijl wordt één van de tuinen ook nog onder handen genomen door hovenierster Loes, die Pascal op Marktplaats.nl gevonden had. Liefde, pimpen en pompoenen – daarmee staat Krabbé op straat in Spijkenisse.

Deze uitzending van het programma Krabbé Staat op Straat met de titel Najaar 2011 Aflevering 2 is uitgezonden op dinsdag 1 november door RTL4. De presentatie was in handen van Martijn Krabbé.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie