Uitzending
Koffietijd - Aflevering 88

Aflevering 88

Koffietijd

30-12-2020

| 430 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Bedankt Nederland!
In deze tijd hebben we allemaal meer behoefte aan positief, leuk en lief nieuws. In het boek 'Bedankt Nederland' staat op elke bladzijde een positief bericht over iemand die ons land draaiende wist te houden! Julien Paul Jukema is een van de initiatiefnemers van dit boek, hij komt ons er alles over vertellen!

Muziek gaat altijd door!
Het was natuurlijk voor ons allemaal een raar jaar, maar dat betekent niet dat de muziek er minder op geworden is! Samen met Gijs Staverman blikken we terug op de liedjes die ons het meeste troost hebben gebracht en die ons een lach op ons gezicht hebben bezorgt!

Kletsen met de Koffietijdvrouwen!
Onze Koffietijdvrouwen zijn natuurlijk erg geliefd bij ons. We blikken vandaag met ze terug op het afgelopen jaar!

Een gezonde geest en een gezond lichaam!
Wibi Soerjadi vertelt ons alles over zijn gezonde geest en gezonde lichaam, maar dat wel onder het genot van een warme kop chocolademelk en slagroom!

Kabaal tegen Corona!
Voor we het nieuwe jaar ingaan moeten we de kwade geest Corona nog even verdrijven, Vivian heeft hier een 'perfect' idee voor...

In deze uitzending van Koffietijd waren Gijs Staverman en Wibi Soerjadi te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op woensdag 30 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie