Uitzending
Koffietijd - Aflevering 80

Aflevering 80

Koffietijd

17-12-2021

| 588 x bekeken | 0 reacties
6
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'Laat me'
Cindy Bell zingt 'Laat me' van Ramses Shaffy als verrassing voor William.

Kerst bij de familie Spaaij
Vandaag bespreken we de kersttradities van de familie Spaaij. Hoe is de onderlinge band van de familie en hoe wordt er kerst gevierd? Ook blikken we terug.

Kerstballen in een nieuw jasje steken
Romeo heeft weer een handige tip. Vandaag laat hij zien hoe je oude kerstballen in een nieuw jasje kan steken.

Curryworst en Glühwein
London maakt vandaag curryworst en glühwein. Met dit gerecht kan de kerst echt beginnen.

Hoe houd je je huid jong en sterk?
Met de feestdagen die steeds dichterbij komen, besteden we ook meer aandacht aan ons uiterlijk. Maaike vertelt je hoe je collageen kunt gebruiken om je huid te versterken en er op je best uit te zien.

Wie krijgt de laatste 'Gouden Glimlach'?
Op de laatste dag van RTL Project Glimlach schuift Kim Kötter aan. Zij vertelt haar persoonlijke ervaringen met de ziekenhuizen van Oranje. Daarnaast wordt Aline Kalisvaart-Karsemeijer verrast door Caroline Tensen met een 'Gouden Glimlach'.

Koffiemomentje met William Spaaij
London serveert een havercacao aan William Spaaij. Tegenwoordig doet William aan meditatie, dit helpt hem om meer rust te krijgen.

Een grote glimlach bij Patrick
De uitzending begint met een grote glimlach. Patrick las namelijk een leuk berichtje in de krant dat hij graag wil delen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Caroline Tensen, Kim Kötter en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 80 werd uitgezonden op vrijdag 17 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie