Uitzending
Koffietijd - Aflevering 8

Aflevering 8

Koffietijd

11-9-2019

| 337 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Met aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Gordon en Patty samen op tv?
Samen met Gordon heeft Patty Brard een tijdje geleden een pilot opgenomen voor een dagelijkse talkshow. Gordon gaat binnenkort naar Amerika om daar inspiratie voor op te doen! Zien we deze twee binnenkort samen op de buis?

Loretta helpt de dieren!
We hebben wat nieuws bij Koffietijd, onze rubriek 'Loretta helpt de dieren!'. Deze week gaat Loretta op pad met de Dierenambulance!

Lisa Los - I still hurt
Het is 10 jaar geleden dat Lisa Los X-Factor won, maar deze muzikale dame heeft zeker niet stil gezeten. Bij Koffietijd zingt ze vandaag haar nieuwe single!

TANtoe muzikaal
Ze deed mee aan Dance, Dance, Dance met haar vader Humberto en ze heeft haar eigen YouTube-kanaal. En nu werkt ze weer samen met haar vader voor haar eigen programma TANtoe Muzikaal. In Koffietijd kletsen we bij met Julia Tan!

Een kijkje in de telefoon van Patty
Ze wordt volgend jaar 65 maar achter de geraniums zitten is er zeker niet bij. Patty heeft het drukker dan ooit. En wat ziet ze er goed uit! Bij ons is ze te gast om het onder andere te hebben over haar nieuwe programma, maar we nemen eerst een kijkje in haar telefoon!

Een cadeautje voor Gerrie
Vandaag in Het Cadeautje: Cora verrast haar vriendin Gerrie met een mooi cadeau.

D hit van dit moment: de podcast
Het is ongekend populair op dit moment: de podcast. Met podcastmakers Ruud de Wild, Luuk Ikink en Sijmone Wijnands bespreken wij wat dit zo populair maakt, welke podcasts zij maken n welke podcasts we niet mogen missen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Luuk Ikink, Patty Brard en Ruud de Wild te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 11 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie